Dyninno’da Yaşam

Değer odaklı bir şirketiz. Tüm eylemlerimizin ve kararlarımızın Dyninno’nun değerlerine göre yapılmasını sağlamaya çalışıyoruz. Ekip üyelerinin içsel kişisel değerlerinin birlikte çalıştıklarımızın değerlerle uyumlu olması bizim için çok önemlidir.

Sağlık ve Güvenlik
Çalışan Sağlığı ve Güvenliği şirket için 1 numaralı önceliktir. Ekip üyelerine ve ailelerine sağlık sigortası ve aşılama için her türlü imkanı sağlıyor ve iş güvenliğini günlük olarak takip ediyoruz.

Çeşitlilik
Çok uluslu ve çok kültürlü bir şirket olarak, çeşitliliği geliştirmek ve desteklemek için her türlü çabayı gösteriyoruz. Her ekip üyesinin katkısına değer veriyoruz.

Kültür
Her çalışanın becerilerini geliştirebileceği, kariyer yapabileceği, daha fazlasını öğrenebileceği ve hem çevrimiçi hem de çevrimdışı günlük etkinliklere katılabileceği akıllı ve samimi bir kurum kültürü inşa ediyoruz. Proaktif olmayı, çeşitliliği ve herkes için eşit fırsatları destekliyoruz. Değerlerin Elçileri, değerlerin temel fikirlerini hayata geçirerek Dyninno’nun eşsiz kültürünü inşa etmeye yardımcı oluyorlar.

Eğitim ve Geliştirme
Çalışanlarımızın gelişimini taahhüt ederiz. Dyninno, hem kurum içi hem de kurum dışı eğitim için her türlü fırsatı sunar. Küresel olarak her çalışan için mevcut olan bir eğitim ve atölye çalışmaları sistemi oluşturduk.

Kariyer
Her tür çalışan için kariyer yollarını sürekli geliştiriyoruz. Mevcut ekip üyelerinin dörtte biri beş yılı aşkın bir süredir Dyninno için çalışıyor. Şirketin yönetici liderlerinin çoğu kariyerlerine seyahat acentesi olarak başladı.