PašmāJu UzņēMums Dynatech AttīSta Pasaules LīMeņa AviobiļEšu TirdzniecīBas Platformu

Šogad starptautiskajai aviobiļešu tirdzniecības platformai ASAP Tickets aprit 20 gadi, un pēdējos piecus gadus to tehniski attīsta, uztur un popularizē Latvijas uzņēmums Dynatech, kas specializējas IT, mārketinga, projektu vadīšanas, dizaina un citu biznesa atbalsta pakalpojumu sniegšanā. Kopš Latvijas uzņēmums Dynatech uztur platformu ASAP Tickets, tā klientu skaists ir gandrīz trīskāršojies. Pēdējo piecu gadu laikā ASAP Tickets ir piesaistījis 32,200,242 jaunus platformas lietotājus un pārdevis 1,128,301 biļešu uz tādiem populāriem galamērķiem kā Filipīnas, Amerikas Savienotās Valstis un Itālija.

Latvijas uzņēmums Dynatech ir viens no divpadsmit starptautiskās Dyninno grupas birojiem visā pasaulē. Tas darbojas kā kompetenču centrs un palīdz grupas uzņēmumiem attīstīt produktus un pakalpojumus ceļošanas, finanšu tehnoloģiju un izklaides jomā, nodrošinot pašu izstrādātās IT tehnoloģijas un kompetences mārketingā, projektu vadībā, dizaina risinājumos u.c.

“Kopš Dynatech dibināšanas esam pārņēmuši ASAP Tickets pilnveidošanu un uzturēšanu, lai centralizēti nodrošinātu platformas attīstību. Ikdienā mēs sniedzam tādus pakalpojumus kā publisko un iekšējo aplikāciju arhitektūras plānošanu, izstrādi un uzturēšanu, lai nodrošinātu stabilu un efektīvu sistēmas darbību, kā arī uzlabotu lietotāju pieredzi, izmantojot mūsu aplikācijas. Līdz ar pandēmijas sākumu un biznesa modeļa maiņu mums īsā laikā nācās aplikācijās ieviest jaunus algoritmus un tehniskos risinājumus, lai spētu nodrošināt efektīvu darbu mūsu 1500 cilvēku lielajai pārdošanas komandai visā pasaulē,” stāsta Dynatech tehniskais direktors (CTO) Mareks Reppo.

Pateicoties spējai ātri reaģēt uz dažādiem izaicinājumiem un Dynatech komandas atbalstam, 2021. gada pirmajos piecos mēnešos papildus ASV iekšzemes pārlidojumiem vietnē ASAP Tickets jau tika nopirktas gandrīz 12,5% no visā pasaulē iegādātajām biļetēm no Amerikas uz Āfriku un gandrīz 20% visu lidojumu no Amerikas uz Filipīnām. “Mūsu IT komanda atzinīgi novērtē iespēju pierādīt sevi starptautiskos un tehniski sarežģītos projektos, kas prasa lielu profesionālu atdevi, bet vienlaicīgi ļauj būtiski paplašināt savas kompetences,” piebilst Mareks Reppo.

Aviobiļešu platforma ASAP Tickets ir viens no Dyninno grupas galvenajiem ceļošanas segmenta zīmoliem un arī viena no lielākajiem biļešu rezervācijas vietnēm ASV, ko izmanto līdzās tādiem industrijas milžiem kā Expedia vai Kayak. Pateicoties Dynatech speciālistu tehnoloģiskajam, mārketinga un profesionālajam atbalstam arī citos jautājumos pirms pandēmijas platforma ik mēnesi apkalpoja vairāk nekā 1 miljonu starptautiskos pārlidojumos ieinteresētu lietotāju. Savukārt pandēmijas laikā Dynatech profesionāļi veicināja ASAP Tickets operatīvu novirzi no starptautiskiem virzieniem uz ASV iekšzemes lidojumiem, kas ļāva platformai noslēgt 2020. gadu ar peļņu.

Kamēr Amerikas ASAP Tickets platformai aprit 20 gadi, Latvijas Dynatech komanda un tā vairāk kā 250 eksperti šovasar gatavojas nosvinēt savu piecu gadu jubileju. Uzņēmums turpina paplašināt darbinieku komandu, ikgadēji izsludinot ap 100 jaunām vakancēm – galvenokārt IT jomā.

Par Dynatech:

Dynatech ir Dyninno Group Limited tehnoloģijas risinājumu un kompetenču centrs, kas sniedz IT, mārketinga, PR, HR un citus biznesa atbalsta pakalpojumus grupas uzņēmumiem. Dibināts 2016. gadā, šobrīd Dynatech nodarbina vairāk nekā 250 IT un citu kompetenču ekspertus, sniedzot iespēju pilnveidot savas profesionālās prasmes, piedaloties starptautiska mēroga projektos ceļošanas, finanšu tehnoloģiju un izklaides jomā.

ASAP Tickets ir 2001. gadā izveidotā un ASV akreditētā aviobiļešu tirdzniecības platforma, kas sevī iekļauj arī ceļošanas aģentūras funkcijas. Sadarbojoties ar vairāk kā 200 lidsabiedrībām, ASAP Tickets piedāvā izdevīgas starptautisko lidojumu aviobiļešu cenas, kas nav pieejamas tiešsaistē. Vairāk nekā 1500 aģenti visā pasaulē sniedz klientiem personalizētu 24/7 atbalstu pirms ceļojuma, tā laikā un pēc tā.

Original article

Back to the newsroom

Media relations principles

  • We do not comment on anything which might negatively impact our business, our partnerships, our employees, or our competitors.
  • We are happy to provide information at any time of day or night but ask you to understand that we require up to two hours to prepare any statement.
  • We provide communication in written form only.